Tahvo on tunnistanu, eiku tunnustanut meiät! Jippii! Mikähän sellanen tunnustus oikeen on?

Äispä kerto, että se tarkottaa, että meiän plokilla on ihan oikee tarkotus eli meininki. Sitähän mekin, kiitos hirmeesti Tahvo!

Meiän meininki on välittää muille kameleille ja kaikille, millasta on eläminen Pelkiassa ihmisten kanssa. Me kans halutaan kertoo kaikista tärkeistä asioista, niinku ruuasta ja matkustamisesta ja myyrien kaivamisesta ihan jokaiselle, joka vaan jaksaa kuunnella. Äispän mukaan kukaan ei oikeen meitä jaksais kuunnella, ni siks me kirjotetaan – tai oikeestaan äispä kirjottaa, ku meiän sormet on liian lyhyet. Kyllä me kirjottaa osataan kuitenki.

Kaiken lisäks Tahvo kirjotti tunnustusohjeen enklanniks ja suomeks. Se on hyvä, et kaikki SUPERkoirat ymmärtää.

Säännöt:

1.You have to nominate 5 blogs, which haven´t have awards before.
2.Each of the blogs must have a purpose!
3.The nominated blogs must make a link back to this page.
4.The logo from the award must be put on their blog and it must  link back to this blog.

suomennettuna:

1. Jaa tämä tunnustus 5.lle blogille, joilla sitä ei vielä ole.
2. Jokaisella blogilla tulee olla jokin tarkoitus.
3. Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää
takaisin tälle sivulle.
4. Tunnustuksen logon täytyy näkyä blogissa
ja logosta on oltava linkki takaisin tähän blogiin.

Me ei ihan tarkkaan tota viirettä kohtaa ymmärretty, mutta kuiteski halutaa tunnustaa Helka, ku se on lampuri, jolla on hienoja ajatuksia ja sit se on enklantilainen kans. Sit me tunnustetaan myös Juli, ku se aina osaa meitä neuvoa, jos on onkelma ja sit se on kans terrieri. Kolmanneks me tunnustetaan Onni-kunkku, ku Onnilla on ihan oikee SUPERasenne. Sit vielä tunnustetaan Pelkian suomalaisen koirakerhon tokiploki. Se on niin totta!
Oho, äispä sano, et näitä on vasta neljä? Mitennii, meillä on neljä jalkaa ja sen pidemmälle ei lasketa. Sitäpaitsi viis tai neljä, same difference (toiki osattiin enklanniks!).