Nyt se on onneks ohi! Olipas meillä eilen hulina-vilinää, kun täytettiin niin monta vuotta.

Äispä teki heti meille kakut, kun se tuli töistä. Ei kyllä saatu maksalaatikkokakkua, ku sellasta on niin vaikee täältä löytää. Sen sijaan äispä oli löytäny jotain toooosi herkullisia kakkupohjia. Toine oli lammasta ja toinen jotain jänistä. Ei me kyllä tiedetä, kumpi sai mitäki, ku oli niin kiire niitä syömään. Sitäkään ei tiietä, et miks kummassa se ei laittanu niitä nakkikynttilöitä, vaikka sellasia oli ja me kauheesti sanottiin, että laittais. Melkeen hypittiin pöydälle auttamaan niitten kanssa. Lopulta siinä oli vaan luomujukurttia ja kuivattuja maksanpaloja koristeena. Ne näytti ihan suklaalta! Ja sitten me ahmittiin!

Kumpi syö nopeemmin?

Kumpi syö nopeemmin?

Naapurin kissa tuli seuraavaks meille laulamaan ikkunan taa. Me yritettiin sille sanoa, et tuu sisään vaan, muttei se tullu. Siks se varmaan ei tullu, ku kakku oli jo ihan loppu.

Sen jälkeen me pidettiin kymppivuotispainikilpailut meiän olkkarissa. Meinas pöytä kaatua, eikä tiietä kumpi voitti.

Lopulta äispä sano, et täällä olis vielä yks ylläri. Se kaivojostain pussista pari vaatetta ja kisko ne meiän päälle. Siis vähän outoo! Tosi tyhmät puvut, ei kyllä niitä pidetä yhtään enää. Äispä kyllä sano, ettei tarttekaan. Vaan sillon, jos on hirmee hiki tullu ja sit pitää vaikka mennä autoon taas matkustamaan. Tai sitten muuten, jos on ollu kylmä. Se on kyllä hyvä, eihän tollasissa kehtaa missään kulkeakaan. Ihan lällyt vaatteet.

Kuusi ja neljä

Kuusi ja neljä

Yöllä meiän piti vähän käydä lisäulkoilemassa, ku oltiin ahmittu kakut vissiin liian nopeesti. Onneks seuraava synttäri on vasta ens vuonna.

w-lenkille