w_titi-uu_kertoo1Niinku tiiätte, mä olin lauantaina lääkärillä. Ei mulla mitään vikaa ollu, mut silti sain niitä piikkejä, sit en muka tulis kipeeks. Mä inhoon piikkejä! Sain jotain silmätippurasvaa ja tassurasvaa kans. Emmä niistäkään tykkää.

Lääkärireissun jälkeen meni ihan ookoo koko viikonloppu ja maanantai. Tai kyllä mun meno vähän hidastu jo maanantaina. Eilen vaan nukuskelin koko päivän enkä yhtään ollu pihalla hommissa vaikka olis vissiin pitäny. Onneks Morse tuuras mua. Kyllä mä ihan söin kunnolla, mutta ainahan mulle ruoka maistuu.

Illalla ku tultiin lenkiltä, olin ihan tönkkö. Mä en voinu nukkua enkä istua enkä oikeen mitään muutakaan. Seisoin vaan. Äispä alko ihmetellä ja kyllä se omituista oliki. Mun selkään sattu aika paljon eikä mun takajalat jaksanu oikeen yhtään ponnistaa.

Onneks äispä huomas. Se huomas, että mulla oli selässä iso patti! Se oli vissiin tullu niistä lääkärin piikeistä. Sit vielä sanottiin, ettei tuu kipeeks ku pistetään. Täyttä valetta! Mä en mee enää koskaan kyllä lääkäriin, jos ne kasvattaa patteja! Äispä otti alko silittää sitä kuhmua ja mun selkää ja sit mua alko nukuttaa. Välillä kyllä vähän vielä sattu, mut äispä vaan hoiti mua. Aamulla ku heräsin, ei sattunu enää yhtään!

Nukkuminen ja silittely on vissiin tosi tehokkaita lääkkeitä, ku on piikkipatti selässä.